Comfyboobs, comfortabele bamboe borstprotheses

Super zacht en comfortabel, met aandacht gemaakt voor jou! Draag hem meteen na je operatie, tijdens je behandelingen maar ook als je wil sporten of gewoon chillen op de bank.

Bamboe heeft veel positieve eigenschappen die allemaal aansluiten bij ons concept van vernieuwing en duurzaamheid. Maar nog belangrijker, het draagt bij aan jouw welzijn!

Door de antibacteriële eigenschappen van bamboe ontstaan minder snel geurtjes. Zo hou je een fris en droog gevoel, ook wanneer je transpireert. Het irriteert de huid niet door de hypoallergene eigenschappen en zorgt er zelfs voor dat huidirritaties verminderen.
Kortom, puur natuur op je huid!

“Na het dragen van de “normale” uitwendige borstprothese is dit een verademing. Ze zijn licht van gewicht en veel minder warm. Ik heb deze mogen uitproberen en vind hem prettig zitten. Hij is zacht en comfortabel. Hij is goed aan te passen naar de geschikte grootte door er meer of minder vulling in te doen. Ook geschikt voor na een operatie door het zachte materiaal”.

Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal, je ervaringen en tips maar ook naar je vragen. Die kunnen ons en andere vrouwen enorm helpen. Samen zijn we goed bezig!

Comfyboobs